PRODUKTER

Kategorier

Hoshizaki

Hoshizaki är japansk kvalitet och ingenjörskonst som med innovativa lösningar och välbyggda maskiner leverera förstklassiga kylsystem till restauranger, laboratorier och sjukvård över hela världen och i alla klimat. I vår bransch är deras ismaskiner erkända att vara de främsta. De håller hög kvalitet, vi har sålt Hoshizakis maskiner i 10 år och aldrig haft problem med reklamationer eller tekniska problem även om maskinerna varit i daglig drift i många år. Hoshizakis maskiner är byggda för att hålla hygien som högsta prioritet. Varje fryscykel inleds med att maskinen sköljer igenom systemet innan nytt vatten fylls på för nästa cykel. Maskinernas magasin är dessutom väl isolerade vilket gör att isen håller lägre temperatur jämfört med många andra tillverkare. Hoshizakis maskiner finns från riktigt små maskiner med 20 kg kapacitet till större seriekopplade maskiner som kan producera mer än 600kg per dygn. Kontakta oss för att veta mer, vi hjälper gärna till att hitta rätt lösning för just er!

20 000,00 kr

Doorly's 6 yo

Doorly's 6 Years är en klassisk Barbadosrom av den engelska skolan producerad av RL Seale & Co. Rommen lagras i sex år på fat av amerikansk vitek som tidigare innehållit bourbon whiskey. R.L. Seale & Co är ett familjeföretag som är ett av Barbados äldsta handelshus vars inblandning i romskapande sträcker sig tillbaka till år 1820. Nuvarande master distiller, Richard Seale, är en av regionens mest innovativa destillatörer och blandare med en djup passion för att producera perfekt rom med stor smak helt utan tillsatser. Familjen Seals destilleri Foursquare Distillery, där romen produceras, upptar platsen för en tidigare sockerfabrik med rötter från 1636. Idag är det ett av världens mest moderna och effektiva romdestillerier. Destilleriet är utformat för att vara både energieffektivt och miljövänligt utan att behöva tulla på vare sig kvalitet eller hantverk. Doorly's 6 Years står sig lika bra på egen hand som en avec eller digestif efter maten som med en isbit eller två som en aperitif innan. Även som drinkingrediens gör sig Doorly's 6 Years väldigt bra. Prova en uppfriskande klassiker som Daiquirí skakad med rom, färskpressad lime och lite sockerlag eller en enkel "grogg" som Doorly & Stormy med rom, lime och Ginger Beer över is. Smak och Doft: Doorly's 6 Years öppnar upp snyggt och balanserat med en doft av kola, brödsirap och frukt. Mot slutet av doftspektret hittas mineraler och rostade fat. Smaken är fyllig och varm med smörkolakarameller, ananas, kokos och väl balanserade fat. Allt sammanfattas med en lång eftersmak som avslutas med kanderad ingefära.

182,00 kr

R&M Handsprit 350 ml

Ekologisk handdesifektion med återfuktande Aloe Vera. Etanolbaserad med tillsatt Glycerin och Aloe Vera för återfuktande effekt. Styrka 70% Köper du in för ett äldreboende erbjuder vi rabatterade priser. Hör då av dig till order@renbjermagnusson.se

159,00 kr

Cherry Heering

Orginalet eller anfadern till alla moderna körsbärslikörer är Cherry Heering, som framställs enligt orginalreceptet från 1818 och som lagras i tre år innan buteljering. Cherry Heering är också en av de viktigaste ingridienserna i den berömda cocktailen "Singapore Sling" som togs fram på Raffels Hotel någongång mellan 1910-1915. När dansken Peter F. Heering i början av 1800-talet började producera sin likörbrandy på de lokala körsbären från Dalby, utanför Köpenhamn, hade han nog ingen aning om att hans skapelse en dag skulle bli en av de mest ikoniska drinkingredienserna och flaskorna någonsin. På den tiden drack man mest vad som producerades lokalt och det var endast de rika och mäktiga som kunde lyxa till det med dyrbar importsprit eller smaksättningar tillverkade på exotiska frukter och bär från fjärran länder. Genom sina affärskontakter lyckades Peter Heering ganska snart få sin nya brandylikör till England, där den tog såväl det gindrickande folket som det brittiska hovet med storm. Det gick så bra att t o m The Brittish East India Trading Company började ta med Heering Cherry Brandy på sina handelsresor till Sydostasien, där den fick ett nytt hem. Genom detta hade Peter F. Heering inte bara skapat världens första Cherry Brandy-likör utan även lagt grunden till ett av världens första globala spritvarumärken. Herring Cherry Liqueur görs fortfarande på en mycket speciell och unik typ av körsbär som i vilt tillstånd endast går att finna i delar av Danmark. När man skördat körsbären krossas de med kärnorna kvar för att ge den unika nötigheten man hittar i Heering Cherry. Efter pressning samlar man upp all juice och pressrester i stora ekfat där allt får macerera med alkohol i flera månader. Denna legendariska likör har nu fyllt hela 200 år.

249,00 kr

Quaglia Rabarbaro

Italiensk rabarberlikör av högsta kvalitet från Turin. Storlek: 70 cl Alkoholstyrka: 20 % Antica Destilleria Quaglia ligger beläget i byn Castelnuovo don Bosco i ett vackert böljande landskap väster om Turin. Här grundades destilleriet mitt i en välkänt vindistrikt redan 1890 för att göra exceptionellt bra grappa. Företaget som i dag fortfarande drivs av grundarfamiljen har ända sedan starten ständigt jobbat med utveckling. Det har lett till att man idag inte bara gör grappa utan också vermouth Berto och likörer. Quaglia Linea Vintage är en serie hantverksmässigt framställda likörer med enbart naturliga ingredienser. Beroende på vilken smakgivare man använder man olika produktionsmetoder som maceration eller destillation, ibland även en kombination av de båda. Urvalet av ingredienser sker noggrant och representerar traditionella Italienska ingredienser. Linea Vintage är verkligen en hyllning till traditionella smaker från Italien och som Carlo, barnbarnsbarn till grundaren uttrycker det, "Detta är smaker från det gamla Italien, smaker som min mormor skulle associera till sin barndom". I Quaglia Vintage serien finns 12 olika smaker.

289,00 kr

G'Vine Nouaison

Ett starkare uttryck från G'Vine (45%) och en mycket högklassig gin! Nouaison är batch-destillerad i en kopparpanna och smaksatt med en rad fräscha ingredienser inklusive den exklusiva grapeblomman!

499,00 kr

Monkey 47 Gin

En fantastisk gin från den tyska Schwarzwaldskogen! Franställd av 47 olika ingredienser och buteljerad på 47%!

329,00 kr

Le Tribute Handcrafted Tonic 24 x 200 ml

Denna premiumtonic görs med naturligt kinin från Lojaprovinsen i Ecuador. Varför just då Loja i Ecuador? År 1639, botades grevinnan av Chinchona av en svår feber tack vare en infusion som gjordes av  barken av ett Chinchonaträd från Lojaregionen. Tonic blev då klassad som medicin och ett mycket viktigt sätt att behandla feber och malaria bland invånadrna i Chinchona. Det var så effektivt att till och med kungar som Louis XIV av Frankrike och Charles II av England botades och succén var ett faktum. Citrongräs. LE TRIBUTE tonic water innehåller en destillation av citrongräs i vatten som ger dess unika karaktär. Det renaste vattnet. Vattnet som används kommer från en källa på destilleriets ägor som filtreras. Naturliga bubblor. för att få fram en naturlig och ångvarig "fizz" används den senaste teknologin och man kyler vätskan till 2ºC, för att få fram de bästa naturliga bubblorna i kombination med fräschör från början till slut. Flaskan. Det är den första fyrkantiga flaskan på marknaden för tonic som designats för att klara högt tryck! Ett måste i fin Gin Tonic! Le Tribute kommer i lådor om 24 flaskor. Varje flaska innehåller 200 ml.

329,00 kr

Le Tribute Gin

Designen på den här ginen är exceptionell! Det ser ut som en gammal medicinflaska med sin ljusa gröna ton tydliga koppardetaljer. Det spanska destilleriet (MG Destilerias) som tagit fram den här ginen vet precis vad de gör och de har också tagit fram olika ginmärken som Gin Mare m.fl. Le Tribute är verkligen en hyllning till Gin aficionados! Varje ingrediens har destillerats för sig för att sedan bli... Le Tribute:) Enbär , från Girófamiljens ägor i Teruel, som skördats för hand, tillsammans med Citrongräs, Apelsiner från Valencia , Citroner från Sevilla , Grapefrukt, Kumqvat, Mandarin från medelhavets kust , Lime för att runda av ingefäran. Le Tribute är citrusig gin med toner av citrongräs och naturligtvis enbär i en härlig smakkombination!

429,00 kr

Nuestra Soledad Ejutla

Palenques (Distilleries): La Soledad, Don Pablo Region: La Compañia, Ejutla & Agua del Espino. Maestros Mezcaleros (Master Distillers): Gregorio Hernandez y Don Pablo Agave: 100% Espadín La Compañía är en liten by i Ejutla-distriktet, sydväst om Oaxaca de Juárez. Gregorio Hernández "Don Goyo" har sina ägor på en platå som ligger hela 1500 m över havet. I de branta sluttningarna överlever endast de mest hårdföra agavesorter som klarar av det karga landskapet. Ejuttla är en komplex mezcal som framställs av Pablo Vásquez eller "Tío Pablo", som har sin palenque i byn  Agua del Espino, där han lägger ner hela sin själ i att framställa varje batch. Tillammans skapar Don Goyo och Tio Pablo en riktigt bra Mezcal till ett överkomligt pris!

398,00 kr

Agave de Cortes Joven

Agave de Cortes Joven görs till 100% av Espadin. Den framställs på ett traditionsenligt vis av mezcalero Leoncio Santiago i en kopparpanna i staden  Santiago Matatlan. Cortesfamiljen har producerat mezcal i Santiago Matatlan i fem generationer. De äger och driver även restaurangen och mezcalerian "Mezcalogia" i centrala Oaxaca City!

439,00 kr

El Jolgorio Espadín

El Jolgorio Espadin framställs företrädesvis av vild Espadinagave som är rätt olik odlad espadinagave. El Jolgorio betyder ungefär "juvelsamligen". Jolgorios är små festivaler som hålls i bergsbyar i Oaxaca, Mexico. Man firar födslar, giftermål, begravningar och helgon. I generationer harc Mezcalen varit central för dessa små festivaler. 2010, började  Cortésfamiljen att bygga ett samarbete av de mest framstående destillatörerna från Oaxaca. Nu ingår mer än 16 familjer i samarbetet med El Jolgorio som arbetar i olka delar av Oaxaca, Mexico. Varje flaska är märkt för hand och unik! Det finns en rad olika uttryck i denna serie men vi har valt att fokusera på just El Jolgorio Espadín!

498,00 kr

Hatozaki Pure Malt Japanese Whisky

Hatozaki Pure Malt Japanese Whisky har fått sitt namn efter den äldsta japanska fyren, byggd helt i sten. Denna spännande whisky är en söt och rökig whisky från Kaykodestilleriet. Tydlig doft av torkad frukt, toffee, äpplen och sommarblom och smak av söt honung, len vedeld och sultanrussin.

699,00 kr

Hatozaki Blended Japanese Whisky

Denna fantastiska japanska whisky har fått sitt namn efter den äldsta japanska fyren, byggd helt i sten. Hatosaki framställs av Kaikodestilleriet. För att göra det hela lite extra spännande har Hatosaki Blended har lagrats på olika typer av fat såsom, sherryfat, bourbonfat och Mizunara-ek och har en komplex smak med toner av körsbärsblom, päron och smörkola.

499,00 kr

Hyogo 135 East Dry Gin

Hyogo 135 East Dry Gin från Kaikyo Distillery har fått sitt namn efter Akashi Meridianen, som genomskär destilleriet. Ginen har framställts med ett exklusivt urvak av japanska örter och kryddor såsom cederträ, shiso bladwhich runs past the distillery in Akashi city. It's made with a selection of Japanese botanicals, including cedar wood, shiso leaf, krysantemum, sansho peppar och yuzu, vilket ger en kryddig och citrusfruktig karaktär.

399,00 kr

Citron-syrup

Tydlig smak av citron! Denna produkt ingår i vårt specialsortiment. Minsta kvantitet är 6 flaskor per beställning. Maximal leveranstid är 2 veckor från beställningsdatum så planera dina inköp noga:) Flaska: 1 L Giffard är inte bara kända för sina fantastiska likörer. De har också en av marknadens absolut bästa serier med syrups i alla tänkbara smaker. Dessa syrups är tänkta som smakförstärkare i både alkoholfria samt spritiga drinkar. Dessutom passarde även somsamkgivare i andra tänkbara sammanhang. Syrupsen är gjorda på macerationer av frukter och bär som sötas med rent socker och pastöriseras innan de buteljeras för att hålla bästa möjliga kvalitet över en längre tid.

129,00 kr

Kanel-syrup

Tydlig smak av kanel! Denna produkt ingår i vårt specialsortiment. Minsta kvantitet är 6 flaskor per beställning. Maximal leveranstid är 2 veckor från beställningsdatum så planera dina inköp noga:) Flaska: 1 L Giffard är inte bara kända för sina fantastiska likörer. De har också en av marknadens absolut bästa serier med syrups i alla tänkbara smaker. Dessa syrups är tänkta som smakförstärkare i både alkoholfria samt spritiga drinkar. Dessutom passarde även somsamkgivare i andra tänkbara sammanhang. Syrupsen är gjorda på macerationer av frukter och bär som sötas med rent socker och pastöriseras innan de buteljeras för att hålla bästa möjliga kvalitet över en längre tid.

129,00 kr

Vattenmelon-syrup

Tydlig smak av vattenmelon! Flaska: 1 L Giffard är inte bara kända för sina fantastiska likörer. De har också en av marknadens absolut bästa serier med syrups i alla tänkbara smaker. Dessa syrups är tänkta som smakförstärkare i både alkoholfria samt spritiga drinkar. Dessutom passarde även somsamkgivare i andra tänkbara sammanhang. Syrupsen är gjorda på macerationer av frukter och bär som sötas med rent socker och pastöriseras innan de buteljeras för att hålla bästa möjliga kvalitet över en längre tid.

129,00 kr

Vanilj-syrup

Tydlig smak av vanilj! Denna produkt ingår i vårt specialsortiment. Minsta kvantitet är 6 flaskor per beställning. Maximal leveranstid är 2 veckor från beställningsdatum så planera dina inköp noga:) Flaska: 1 L Giffard är inte bara kända för sina fantastiska likörer. De har också en av marknadens absolut bästa serier med syrups i alla tänkbara smaker. Dessa syrups är tänkta som smakförstärkare i både alkoholfria samt spritiga drinkar. Dessutom passarde även somsamkgivare i andra tänkbara sammanhang. Syrupsen är gjorda på macerationer av frukter och bär som sötas med rent socker och pastöriseras innan de buteljeras för att hålla bästa möjliga kvalitet över en längre tid.

129,00 kr

Toffee & nöt-syrup

Tydlig smak av toffee & nöt! Denna produkt ingår i vårt specialsortiment. Minsta kvantitet är 6 flaskor per beställning. Maximal leveranstid är 2 veckor från beställningsdatum så planera dina inköp noga:) Flaska: 1 L Giffard är inte bara kända för sina fantastiska likörer. De har också en av marknadens absolut bästa serier med syrups i alla tänkbara smaker. Dessa syrups är tänkta som smakförstärkare i både alkoholfria samt spritiga drinkar. Dessutom passarde även somsamkgivare i andra tänkbara sammanhang. Syrupsen är gjorda på macerationer av frukter och bär som sötas med rent socker och pastöriseras innan de buteljeras för att hålla bästa möjliga kvalitet över en längre tid.

129,00 kr

Sockervadd-syrup

Haha lägg av! Sockervaddssyrup! Tydlig smak av mirabelle! Denna produkt ingår i vårt specialsortiment. Minsta kvantitet är 6 flaskor per beställning. Maximal leveranstid är 2 veckor från beställningsdatum så planera dina inköp noga:) Flaska: 1 L Giffard är inte bara kända för sina fantastiska likörer. De har också en av marknadens absolut bästa serier med syrups i alla tänkbara smaker. Dessa syrups är tänkta som smakförstärkare i både alkoholfria samt spritiga drinkar. Dessutom passarde även somsamkgivare i andra tänkbara sammanhang. Syrupsen är gjorda på macerationer av frukter och bär som sötas med rent socker och pastöriseras innan de buteljeras för att hålla bästa möjliga kvalitet över en längre tid.

129,00 kr

Viol-syrup

Tydlig smak av viol! Denna produkt ingår i vårt specialsortiment. Minsta kvantitet är 6 flaskor per beställning. Maximal leveranstid är 2 veckor från beställningsdatum så planera dina inköp noga:) Flaska: 1 L Giffard är inte bara kända för sina fantastiska likörer. De har också en av marknadens absolut bästa serier med syrups i alla tänkbara smaker. Dessa syrups är tänkta som smakförstärkare i både alkoholfria samt spritiga drinkar. Dessutom passarde även somsamkgivare i andra tänkbara sammanhang. Syrupsen är gjorda på macerationer av frukter och bär som sötas med rent socker och pastöriseras innan de buteljeras för att hålla bästa möjliga kvalitet över en längre tid.

129,00 kr

Grönt matcha te-syrup

Tydlig smak av grönt matcha te! Denna produkt ingår i vårt specialsortiment. Minsta kvantitet är 6 flaskor per beställning. Maximal leveranstid är 2 veckor från beställningsdatum så planera dina inköp noga:) Flaska: 1 L Giffard är inte bara kända för sina fantastiska likörer. De har också en av marknadens absolut bästa serier med syrups i alla tänkbara smaker. Dessa syrups är tänkta som smakförstärkare i både alkoholfria samt spritiga drinkar. Dessutom passarde även somsamkgivare i andra tänkbara sammanhang. Syrupsen är gjorda på macerationer av frukter och bär som sötas med rent socker och pastöriseras innan de buteljeras för att hålla bästa möjliga kvalitet över en längre tid.

129,00 kr