PRODUKTER

Quaglia Rabarbaro

Italiensk rabarberlikör av högsta kvalitet från Turin. Storlek: 70 cl Alkoholstyrka: 20 % Antica Destilleria Quaglia ligger beläget i byn Castelnuovo don Bosco i ett vackert böljande landskap väster om Turin. Här grundades destilleriet mitt i en välkänt vindistrikt redan 1890 för att göra exceptionellt bra grappa. Företaget som i dag fortfarande drivs av grundarfamiljen har ända sedan starten ständigt jobbat med utveckling. Det har lett till att man idag inte bara gör grappa utan också vermouth Berto och likörer. Quaglia Linea Vintage är en serie hantverksmässigt framställda likörer med enbart naturliga ingredienser. Beroende på vilken smakgivare man använder man olika produktionsmetoder som maceration eller destillation, ibland även en kombination av de båda. Urvalet av ingredienser sker noggrant och representerar traditionella Italienska ingredienser. Linea Vintage är verkligen en hyllning till traditionella smaker från Italien och som Carlo, barnbarnsbarn till grundaren uttrycker det, "Detta är smaker från det gamla Italien, smaker som min mormor skulle associera till sin barndom". I Quaglia Vintage serien finns 12 olika smaker.

289,00 kr

Quaglia Zafferano

Italiensk saffranslikör av högsta kvalitet från Turin. Storlek: 70 cl Alkoholstyrka: 30 % Antica Destilleria Quaglia ligger beläget i byn Castelnuovo don Bosco i ett vackert böljande landskap väster om Turin. Här grundades destilleriet mitt i en välkänt vindistrikt redan 1890 för att göra exceptionellt bra grappa. Företaget som i dag fortfarande drivs av grundarfamiljen har ända sedan starten ständigt jobbat med utveckling. Det har lett till att man idag inte bara gör grappa utan också vermouth Berto och likörer. Quaglia Linea Vintage är en serie hantverksmässigt framställda likörer med enbart naturliga ingredienser. Beroende på vilken smakgivare man använder man olika produktionsmetoder som maceration eller destillation, ibland även en kombination av de båda. Urvalet av ingredienser sker noggrant och representerar traditionella Italienska ingredienser. Linea Vintage är verkligen en hyllning till traditionella smaker från Italien och som Carlo, barnbarnsbarn till grundaren uttrycker det, "Detta är smaker från det gamla Italien, smaker som min mormor skulle associera till sin barndom". I Quaglia Vintage serien finns 12 olika smaker.

299,00 kr

Quaglia Violeta

Italiensk viollikör av högsta kvalitet från Turin. Storlek: 70 cl Alkoholstyrka: 20 % Antica Destilleria Quaglia ligger beläget i byn Castelnuovo don Bosco i ett vackert böljande landskap väster om Turin. Här grundades destilleriet mitt i en välkänt vindistrikt redan 1890 för att göra exceptionellt bra grappa. Företaget som i dag fortfarande drivs av grundarfamiljen har ända sedan starten ständigt jobbat med utveckling. Det har lett till att man idag inte bara gör grappa utan också vermouth Berto och likörer. Quaglia Linea Vintage är en serie hantverksmässigt framställda likörer med enbart naturliga ingredienser. Beroende på vilken smakgivare man använder man olika produktionsmetoder som maceration eller destillation, ibland även en kombination av de båda. Urvalet av ingredienser sker noggrant och representerar traditionella Italienska ingredienser. Linea Vintage är verkligen en hyllning till traditionella smaker från Italien och som Carlo, barnbarnsbarn till grundaren uttrycker det, "Detta är smaker från det gamla Italien, smaker som min mormor skulle associera till sin barndom". I Quaglia Vintage serien finns 12 olika smaker.

289,00 kr

Quaglia Sambuco - Italiensk fläderlikör

Italiensk fläderlikör av högsta kvalitet från Turin. Storlek: 70 cl Alkoholstyrka: 20 % Antica Destilleria Quaglia ligger beläget i byn Castelnuovo don Bosco i ett vackert böljande landskap väster om Turin. Här grundades destilleriet mitt i en välkänt vindistrikt redan 1890 för att göra exceptionellt bra grappa. Företaget som i dag fortfarande drivs av grundarfamiljen har ända sedan starten ständigt jobbat med utveckling. Det har lett till att man idag inte bara gör grappa utan också vermouth Berto och likörer. Quaglia Linea Vintage är en serie hantverksmässigt framställda likörer med enbart naturliga ingredienser. Beroende på vilken smakgivare man använder man olika produktionsmetoder som maceration eller destillation, ibland även en kombination av de båda. Urvalet av ingredienser sker noggrant och representerar traditionella Italienska ingredienser. Linea Vintage är verkligen en hyllning till traditionella smaker från Italien och som Carlo, barnbarnsbarn till grundaren uttrycker det, "Detta är smaker från det gamla Italien, smaker som min mormor skulle associera till sin barndom". I Quaglia Vintage serien finns 12 olika smaker.

289,00 kr

Quaglia Pino Mugo - italiensk bergstallslikör

Italiensk bergtallslikör av högsta kvalitet från Turin. Ett måste för dina cocktails! Storlek: 70 cl Alkoholstyrka: 35 % Antica Destilleria Quaglia ligger beläget i byn Castelnuovo don Bosco i ett vackert böljande landskap väster om Turin. Här grundades destilleriet mitt i en välkänt vindistrikt redan 1890 för att göra exceptionellt bra grappa. Företaget som i dag fortfarande drivs av grundarfamiljen har ända sedan starten ständigt jobbat med utveckling. Det har lett till att man idag inte bara gör grappa utan också vermouth Berto och likörer. Quaglia Linea Vintage är en serie hantverksmässigt framställda likörer med enbart naturliga ingredienser. Beroende på vilken smakgivare man använder man olika produktionsmetoder som maceration eller destillation, ibland även en kombination av de båda. Urvalet av ingredienser sker noggrant och representerar traditionella Italienska ingredienser. Linea Vintage är verkligen en hyllning till traditionella smaker från Italien och som Carlo, barnbarnsbarn till grundaren uttrycker det, "Detta är smaker från det gamla Italien, smaker som min mormor skulle associera till sin barndom". I Quaglia Vintage serien finns 12 olika smaker.

299,00 kr

Quaglia Orange Brandy

Italiensk orange brandy av högsta kvalitet från Turin. Storlek: 70 cl Alkoholstyrka: 40 % Antica Destilleria Quaglia ligger beläget i byn Castelnuovo don Bosco i ett vackert böljande landskap väster om Turin. Här grundades destilleriet mitt i en välkänt vindistrikt redan 1890 för att göra exceptionellt bra grappa. Företaget som i dag fortfarande drivs av grundarfamiljen har ända sedan starten ständigt jobbat med utveckling. Det har lett till att man idag inte bara gör grappa utan också vermouth Berto och likörer. Quaglia Linea Vintage är en serie hantverksmässigt framställda likörer med enbart naturliga ingredienser. Beroende på vilken smakgivare man använder man olika produktionsmetoder som maceration eller destillation, ibland även en kombination av de båda. Urvalet av ingredienser sker noggrant och representerar traditionella Italienska ingredienser. Linea Vintage är verkligen en hyllning till traditionella smaker från Italien och som Carlo, barnbarnsbarn till grundaren uttrycker det, "Detta är smaker från det gamla Italien, smaker som min mormor skulle associera till sin barndom". I Quaglia Vintage serien finns 12 olika smaker.

369,00 kr

Quaglia Lampone - italienska hallon

Italiensk hallonlikör av högsta kvalitet från Turin. Storlek: 70 cl Alkoholstyrka: 25% Antica Destilleria Quaglia ligger beläget i byn Castelnuovo don Bosco i ett vackert böljande landskap väster om Turin. Här grundades destilleriet mitt i en välkänt vindistrikt redan 1890 för att göra exceptionellt bra grappa. Företaget som i dag fortfarande drivs av grundarfamiljen har ända sedan starten ständigt jobbat med utveckling. Det har lett till att man idag inte bara gör grappa utan också vermouth Berto och likörer. Quaglia Linea Vintage är en serie hantverksmässigt framställda likörer med enbart naturliga ingredienser. Beroende på vilken smakgivare man använder man olika produktionsmetoder som maceration eller destillation, ibland även en kombination av de båda. Urvalet av ingredienser sker noggrant och representerar traditionella Italienska ingredienser. Linea Vintage är verkligen en hyllning till traditionella smaker från Italien och som Carlo, barnbarnsbarn till grundaren uttrycker det, "Detta är smaker från det gamla Italien, smaker som min mormor skulle associera till sin barndom". I Quaglia Vintage serien finns 12 olika smaker.

289,00 kr

Quaglia Ciliegia - Italienskt körsbär

Italiensk körsbärslikör av högsta kvalitet från Turin. Antica Destilleria Quaglia ligger beläget i byn Castelnuovo don Bosco i ett vackert böljande landskap väster om Turin. Här grundades destilleriet mitt i en välkänt vindistrikt redan 1890 för att göra exceptionellt bra grappa. Företaget som i dag fortfarande drivs av grundarfamiljen har ända sedan starten ständigt jobbat med utveckling. Det har lett till att man idag inte bara gör grappa utan också vermouth Berto och likörer. Quaglia Linea Vintage är en serie hantverksmässigt framställda likörer med enbart naturliga ingredienser. Beroende på vilken smakgivare man använder man olika produktionsmetoder som maceration eller destillation, ibland även en kombination av de båda. Urvalet av ingredienser sker noggrant och representerar traditionella Italienska ingredienser. Linea Vintage är verkligen en hyllning till traditionella smaker från Italien och som Carlo, barnbarnsbarn till grundaren uttrycker det, "Detta är smaker från det gamla Italien, smaker som min mormor skulle associera till sin barndom". I Quaglia Vintage serien finns 12 olika smaker.

289,00 kr

Quaglia Camomilla

Italiensk kamomilllikör av högsta kvalitet från Turin. Storlek: 70 cl Alkoholstyrka: 28% Antica Destilleria Quaglia ligger beläget i byn Castelnuovo don Bosco i ett vackert böljande landskap väster om Turin. Här grundades destilleriet mitt i en välkänt vindistrikt redan 1890 för att göra exceptionellt bra grappa. Företaget som i dag fortfarande drivs av grundarfamiljen har ända sedan starten ständigt jobbat med utveckling. Det har lett till att man idag inte bara gör grappa utan också vermouth Berto och likörer. Quaglia Linea Vintage är en serie hantverksmässigt framställda likörer med enbart naturliga ingredienser. Beroende på vilken smakgivare man använder man olika produktionsmetoder som maceration eller destillation, ibland även en kombination av de båda. Urvalet av ingredienser sker noggrant och representerar traditionella Italienska ingredienser. Linea Vintage är verkligen en hyllning till traditionella smaker från Italien och som Carlo, barnbarnsbarn till grundaren uttrycker det, "Detta är smaker från det gamla Italien, smaker som min mormor skulle associera till sin barndom". I Quaglia Vintage serien finns 12 olika smaker.

289,00 kr

Quaglia Doppio Carvi - italiensk kumminlikör

Italiensk kumminlikör av högsta kvalitet från Turin. Storlek: 70 cl Alkoholhalt: 40% Antica Destilleria Quaglia ligger beläget i byn Castelnuovo don Bosco i ett vackert böljande landskap väster om Turin. Här grundades destilleriet mitt i en välkänt vindistrikt redan 1890 för att göra exceptionellt bra grappa. Företaget som i dag fortfarande drivs av grundarfamiljen har ända sedan starten ständigt jobbat med utveckling. Det har lett till att man idag inte bara gör grappa utan också vermouth Berto och likörer. Quaglia Linea Vintage är en serie hantverksmässigt framställda likörer med enbart naturliga ingredienser. Beroende på vilken smakgivare man använder man olika produktionsmetoder som maceration eller destillation, ibland även en kombination av de båda. Urvalet av ingredienser sker noggrant och representerar traditionella Italienska ingredienser. Linea Vintage är verkligen en hyllning till traditionella smaker från Italien och som Carlo, barnbarnsbarn till grundaren uttrycker det, "Detta är smaker från det gamla Italien, smaker som min mormor skulle associera till sin barndom". I Quaglia Vintage serien finns 12 olika smaker.

299,00 kr

Quaglia Chinotto - Italiensk bitter apelsin

Italiensk apelsin av högsta kvalitet från Turin. Chinotto är en liten bitter citrusfrukt som liknar en apelsin men med en distinkt bitter smak. Storlek: 70 cl Alkoholstyrka: 28% Antica Destilleria Quaglia ligger beläget i byn Castelnuovo don Bosco i ett vackert böljande landskap väster om Turin. Här grundades destilleriet mitt i en välkänt vindistrikt redan 1890 för att göra exceptionellt bra grappa. Företaget som i dag fortfarande drivs av grundarfamiljen har ända sedan starten ständigt jobbat med utveckling. Det har lett till att man idag inte bara gör grappa utan också vermouth Berto och likörer. Quaglia Linea Vintage är en serie hantverksmässigt framställda likörer med enbart naturliga ingredienser. Beroende på vilken smakgivare man använder man olika produktionsmetoder som maceration eller destillation, ibland även en kombination av de båda. Urvalet av ingredienser sker noggrant och representerar traditionella Italienska ingredienser. Linea Vintage är verkligen en hyllning till traditionella smaker från Italien och som Carlo, barnbarnsbarn till grundaren uttrycker det, "Detta är smaker från det gamla Italien, smaker som min mormor skulle associera till sin barndom". I Quaglia Vintage serien finns 12 olika smaker.

299,00 kr

Quaglia Bergamotto

Italiensk bergamottlikör av högsta kvalitet från Turin. Storlek: 70 cl Alkoholhalt: 35% Antica Destilleria Quaglia ligger beläget i byn Castelnuovo don Bosco i ett vackert böljande landskap väster om Turin. Här grundades destilleriet mitt i en välkänt vindistrikt redan 1890 för att göra exceptionellt bra grappa. Företaget som i dag fortfarande drivs av grundarfamiljen har ända sedan starten ständigt jobbat med utveckling. Det har lett till att man idag inte bara gör grappa utan också vermouth Berto och likörer. Quaglia Linea Vintage är en serie hantverksmässigt framställda likörer med enbart naturliga ingredienser. Beroende på vilken smakgivare man använder man olika produktionsmetoder som maceration eller destillation, ibland även en kombination av de båda. Urvalet av ingredienser sker noggrant och representerar traditionella Italienska ingredienser. Linea Vintage är verkligen en hyllning till traditionella smaker från Italien och som Carlo, barnbarnsbarn till grundaren uttrycker det, "Detta är smaker från det gamla Italien, smaker som min mormor skulle associera till sin barndom". I Quaglia Vintage serien finns 12 olika smaker.

299,00 kr