PRODUKTER

G'Vine Nouaison

Ett starkare uttryck från G'Vine (45%) och en mycket högklassig gin! Nouaison är batch-destillerad i en kopparpanna och smaksatt med en rad fräscha ingredienser inklusive den exklusiva grapeblomman!

499,00 kr

Monkey 47 Gin

En fantastisk gin från den tyska Schwarzwaldskogen! Franställd av 47 olika ingredienser och buteljerad på 47%!

329,00 kr

Le Tribute Gin

Designen på den här ginen är exceptionell! Det ser ut som en gammal medicinflaska med sin ljusa gröna ton tydliga koppardetaljer. Det spanska destilleriet (MG Destilerias) som tagit fram den här ginen vet precis vad de gör och de har också tagit fram olika ginmärken som Gin Mare m.fl. Le Tribute är verkligen en hyllning till Gin aficionados! Varje ingrediens har destillerats för sig för att sedan bli... Le Tribute:) Enbär , från Girófamiljens ägor i Teruel, som skördats för hand, tillsammans med Citrongräs, Apelsiner från Valencia , Citroner från Sevilla , Grapefrukt, Kumqvat, Mandarin från medelhavets kust , Lime för att runda av ingefäran. Le Tribute är citrusig gin med toner av citrongräs och naturligtvis enbär i en härlig smakkombination!

429,00 kr

Hyogo 135 East Dry Gin

Hyogo 135 East Dry Gin från Kaikyo Distillery har fått sitt namn efter Akashi Meridianen, som genomskär destilleriet. Ginen har framställts med ett exklusivt urvak av japanska örter och kryddor såsom cederträ, shiso bladwhich runs past the distillery in Akashi city. It's made with a selection of Japanese botanicals, including cedar wood, shiso leaf, krysantemum, sansho peppar och yuzu, vilket ger en kryddig och citrusfruktig karaktär.

399,00 kr

Van Oude Genever

En traditionell Genever tillverkad av den holländska familjen Van Wees. Tasting Notes by CLASS Magazine Appearance Crystal clear. Aroma Attractive fresh hay, balsa wood and just milled grain nose with nutty linseed oil and light spice. Taste Unctuous grain character yet wonderfully clean with macadamia and grilled almond nuttiness and delicate spice. Aftertaste Long lingering nutty wholemeal bread. Diffordsguide rating 5/5

419,00 kr

Gunroom 12 Botanicals

Högkvalitativ pouring-gin från Gunroom. Otroligt prisvärd! Denna gin framställs på Timber Mill distillery i centrala London i enlighet med Charles Maxwell's gamla familjerecept som ju faktiskt gjorde gin till den brittiska flottan. I ett otippat möte mellan Maxwell (sjätte generationens destillatör), Martin Magnusson och Lars Renbjer(sprithandlarna från Stockholm) föddes iden att ta fram denna unika och historiska gin genom att blåsa liv i den gamla stilen av gin med högt enbärsinnehåll och 12 stycken fantastiska ingredienser som ger en potent gin med mycket karaktär!

289,00 kr

Gin Sul

Premium-gin från småskaligt destilleri i Hamburg. Stephan Garbe var 37 år och jobbade inom reklambranschen när han under en av sina många resor till Portugal bestämde sig för att förändra sitt liv. Han slutade sitt jobb och började skapa något som kunde förmedla dofter och smaker från det vackra landskapet längs med Atlantkusten. Gin Sul är en hantverksmässig gin skapad i ett av Tysklands absolut minsta destillerier i Hamburg. Kopparpannen rymmer endast 100 liter och i denna smaksätter man Gin Sul med enbär, koriander,citron, rosmarin, pimento, lavendel och "rockrose"för att nämna några av alla olika ingredienser. Inspirationen och även många av ingrediensernaär hämtade från Portugal. Sul betyder "söder"på portugisiska och det är just cirka 3000 km söder om Hamburg, i Costa Vicentina som Gin Sul har sina rötter. Gin Sul destilleras i en liten handgjord kopparpanna där ingredienserna placerade i en korg ger sin smak till alkoholångorna som passerar. I Hamburg har man tillgång till kallt, klart och mjukt vatten från 33 brunnar med ett djup på 326 meter som hjälper till att späda ner Gin Sul till 43%.Gin Sul buteljeras i lerflaskor gjorda av glaserat stengods som skyddar ginen från ljus och temperaturförändringar. Flaskan pryds också av en Hadag-färja som användes i Hamburgs hamn under 50-talet till att transportera passagerare på längs floden Elbe. Ordet "Saudade"betyder nostalgi på portugisiska och det är just detta Stephan vill förmedla med dofter och smaker i sin gin.

399,00 kr

G'Vine Floraison

Premiumgin från Frankrike. En av den nya stilen av ginsom skiljer sig från den klassiska brittiska stilen. G'Vine är helt gjord på druvsprit som och bland ingridienserna har man även lyftfram grapeblomma! En utsökt och mycket fräsch gin! G'Vine Gin började produceras 2001 efter att Jean-Sébastien Robicquet, vars familj har producerat vin i över 400 år, kombinerade sin kunskap om vin och destillation till att göra en gin som inte är lik någon annan. G'Vine är nämligen en gin gjord på en bas av druvsprit, istället för den neutrala sprit baserad på vete eller annat spannmål som är normalt vid ginproduktion. G'Vine Floraison görs i den klassiska regionen Charante i Cognac. G'Vine smaksätts av 9 olika botaniska ingredienser, bland annat av blomman från Ugni Blanc-druvan som växer i mitten av Juni och är full av aromer och smak. Det är just denna druva som är den vanligaste för produktion av Cognac. De andra smaksättarna är ingefära, lakrits, kardemumma, cassiabark, koriander, muskot, lime och ett litet mått enbär. G'Vine Floraison är en mycket annorlunda gin med väldigt blommiga inslag. Den är utmärkt att dricka rent, men även mycket användbar i cocktails. Just den druviga och fruktiga smaken kompletterad med blommigheten gör denna gin unik och en given del i ett ginsortiment. Den är också en utmärkt gin för lätta, fräscha och somriga variationer på Gin & Tonic. Alkoholhalt: 40% Storlek: 70 cl

479,00 kr