PRODUKTER

Outer Space Vodka

Nämen lägg av nu! Vad är det frågan om? Outer Space Vodka... Ja ja ska man ha något i denna kategori kan det lika gärna vara den otippade Outer Space Vodka som destilleras i USA.  Riktigt bra smak och en garanterad snackis bland gäster. Kul på hyllan:)

398,00 kr

Pure Green Ekologisk Vodka

Idén med Pure Green var att skapa en unik vodka av högsta kvalitet som dessutom skulle vara ekologisk. I jakten på den bästa produktionspartnern för vår idé träffade vi av en slump ägaren till ett Cognacshus på ett tåg i Frankrike. Ödet hade fört oss samman och vi beslutade att vår idé skulle få komma till liv i hans destilleri. Produktionen i Cognac har flera fördelar som bidrar till Pure Greens kvalitet. Dels så finns det en levande och mycket lång historisk tradition av att skapa världens mest exklusiva destillat. Dessutom odlas här mycket vete av hög kvalitet, här finns också allt som behövs i form av flaskor, kapsyler mm. På så sätt kunde behovet av transporter och därmed utsläpp minimeras. Dessutom ger den ekologiska odlingen en mycket hög kvalitet av vetet vilket bidrar till en ännu bättre slutprodukt. Pure Green framställs av det finaste ekologiskt odlade vintervetet från Cognac av typen Atlass. Vetet odlas på en gård inte långt från Chateau de Bonbonnet där Pure Green framställs. Produktionen av Pure Green görs i mindre produktionsomgångar så kallat "small batch". Vodkan destilleras sex gånger vilket ger en len smak som dock fortfarande bär på mycket av vetets ursprungliga smaker. Vodkan är ekologiskt certifierad i EU och USA.

269,00 kr

Mamont Siberian Vodka

This Mamont Siberian vodka's bottle is in fact based on the shape of an mammoth's tusk. A real Siberian product from start to finish, this uses pure Siberian water and Siberian wheat. Triple filtered though Siberian birch charcoal, local cedar nuts are added as a finishing touch.

429,00 kr